CONTACT

Mr. dr. Wendy Versteeg
Zuid-Holland, regio Den Haag en Westland
wendyversteeg@maatwerkmediator.nl

www.wv-mediation.nl

Met positieve inzet uw scheiding goed regelen

In mijn praktijk hoor ik dagelijks vragen als: ‘We gaan scheiden maar willen dat de kinderen er zo min mogelijk last van hebben. Hoe pakken we dat aan?’ ‘We hebben eindelijk besloten uit elkaar te gaan. Maar sinds die beslissing komen we geen stap verder. Waar beginnen we?’. ‘Wij zijn expats of mijn partner heeft niet de Nederlandse nationaliteit. We willen nu in Nederland scheiden. Hoe werkt dat en welke gevolgen heeft dat?’.

Wie ben ik: All round in conflictbemiddeling, gespecialiseerd als familiemediator

Ik ben Wendy Versteeg. Sinds 2013 ben ik geregistreerd als familiemediator. Maar mijn hele werkende leven ben ik al bezig met mediation. Naast echtscheidingen waarbij ik ook ruime ervaring heb met de internationale aspecten van echtscheidingen, richt ik me op zakelijke en op burger-overheid conflicten. Als docent geef ik naast onderhandelingstrainingen aan bedrijven ook les in conflictmanagement en mediation aan de Universiteit van Leiden. Ik wil graag dat partijen leren denken in ‘belangen’ in plaats van in ‘standpunten’. Als familiemediator en jurist heb ik één belangrijk doel: Uw echtscheiding, waarbij zoveel emoties naar boven komen, op een zo prettig mogelijke en eerlijke manier voor u allebei regelen.

Samen afspraken maken

Uit ervaring weet ik dat u al een lastig proces achter de rug heeft. En u wilt verder, u wilt uw scheiding goed regelen. Op emotioneel en juridisch vlak. Ik geef u, als neutraal en onpartijdig persoon mét kennis van zaken, de ondersteuning die u nú nodig heeft. Heeft u kinderen? Een huis om te verdelen? Bent u in het buitenland getrouwd? Of komt u uit het buitenland? Ik help u om op een doelgerichte manier met elkaar te praten. Het is namelijk waardevol om er samen goed uit te komen. Voor uzelf maar vooral in het belang van uw kinderen. Want u wordt ex-partners, maar ouders blijft u voor altijd!

Met positieve inzet uw scheiding goed regelen

U wilt uw scheiding vlot en financieel gunstig afhandelen. Voor u beiden en voor uw kinderen. Dan bent u bij mij in goede handen. Ik regel alles voor u. Het enige dat ik van u vraag, is dat u zich allebei wilt inzetten om samen afspraken te maken. Dat is de enige manier om alle belangrijke onderwerpen goed te regelen. En zo weet ik zeker dat u allebei tevreden bij mij de deur uitloopt.

Kosten Mediation

Mijn uurtarief is € 150,00 (ex BTW). Dit is een uurtarief per gewerkt uur (en niet per persoon).

Wellicht kan ik subsidie bij de Raad voor Rechtsbijstand voor u aanvragen. Dit is afhankelijk van uw inkomen. Lees hier meer over de kosten van mediation.

De thuisbasis voor mediation afspraken is Den Haag, Platinaweg 25, maar ik heb ook andere geschikte locaties in Zuid-Holland en omgeving.

NEEM CONTACT OP