CONTACT

Mirjam Hamelink, MSc
Den Haag
mirjamhamelink@maatwerkmediator.nl

www.hamelinkmediation.nl

De scheiding op een volwassen manier afronden

Als mediator bij echtscheiding of bij het verbreken van samenwonen help ik bij het maken van afspraken op korte termijn én langere termijn. Het is namelijk wel zo fijn dat er duidelijkheid is voor beide partijen. Zonder losse eindjes. Vooral als er kinderen bij betrokken zijn, is het belangrijk dat er rust is en iedereen weet waar hij aan toe is. Ook in de toekomst.

Wie ben ik

Mijn naam is Mirjam Hamelink en ik ben sinds 2013 mediator in de regio Den Haag. Om mijn kwaliteit te waarborgen maak ik gebruik van intervisie, supervisie en nascholing. Ik ben aangesloten bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) met de aantekening familiemediation en het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP).

Een positieve toekomst

In de mediation regelen we alles; van de omgangsregeling met de kinderen tot de verdeling van het huis en andere geldzaken. Ook zorg ik dat de scheiding formeel wordt vastgelegd. Ik wil u helpen een nieuwe basis te leggen. Om vanuit een nieuwe rol de toekomst op een positieve manier tegemoet te zien. Niet langer als geliefden, maar wel vanuit een rol als ouder met het gezamenlijke doel om het zo goed mogelijk te regelen voor uw kinderen. Dat dit makkelijker gezegd is dan gedaan weet ik maar al te goed vanuit mijn achtergrond in de psychologie. Via deze weg heb ik veel te maken gehad met de dagelijkse gevolgen van conflicten in thuissituaties.

De scheiding op een volwassen manier afronden

Stroef of geen contact met de (ex)partner en emoties staan vaak in de weg bij het maken van goede afspraken bij een scheiding. Ik zet graag mijn kennis en ervaring in om u beiden te begeleiden om de scheiding op een volwassen manier af te ronden.

Kosten Mediation

Mijn uurtarief is 140 euro (ex BTW). Dit is een uurtarief per gewerkt uur (en niet per persoon).

Wellicht kunt u subsidie krijgen van de Raad voor Rechtsbijstand. Dit is afhankelijk van uw inkomen. Lees hier meer over de kosten van mediation.

NEEM CONTACT OP