Over ons

Scheiden is méér dan alleen papierwerk en een handtekening. Hoe regelt u bijvoorbeeld inkomen en hypotheek? Hoe wilt u omgaan met de zorg voor de kinderen? Wat is het gevolg voor uw pensioenaanspraken? Vindt u het belangrijk hoe de kinderen over u denken? Elke scheiding is uniek. En elke scheiding kent belangrijke zaken waarover u goede afspraken moeten maken. Een Maatwerk Mediator helpt u bij het nadenken en beantwoorden van uw vragen en het vastleggen van afspraken.

De deskundige mediator geeft u advies op maat

Maatwerk Mediators zijn deskundige en betrokken mediators. U kiest één mediator die u helpt in het hele proces rondom uw scheiding. U heeft te maken met één persoon, maar in feite wordt u bijgestaan door een hele groep. U profiteert namelijk van het vakmanschap van de andere Maatwerk Mediators. Ook als het ingewikkeld wordt, kunt u vertrouwen op onze deskundigheid. Dat geeft rust, en dat heeft u nodig.

Maatwerk Mediators is een landelijk samenwerkingsverband van betrokken mediators met verschillende achtergronden. Samen hebben we veel kennis en ervaring op het gebied van notariaat, financiële dienstverlening, advocatuur, zorg en multiculturele relaties.

Uw Maatwerk Mediator helpt u om zaken af te ronden

“We gaan scheiden maar willen dat de kinderen er zo min mogelijk last van hebben. Hoe pakken we dat aan? “ “We hebben eindelijk besloten uit elkaar te gaan. Maar sinds de beslissing komen we geen stap verder. Waar beginnen we?” “We zijn in het buitenland getrouwd maar gaan nu in Nederland scheiden. Hoe werkt dat?”

Of u nu al 3 maanden bezig bent om uit elkaar te gaan, of gisteren hebt besloten om te scheiden; op elk moment kunt u een mediator inschakelen. Want hoe u na uw scheiding verder gaat, heeft te maken met hoe u zaken afrondt. Als ervaren mediators helpen we u daar graag bij.