Maatwerk aan de winkel

En ze leefden nog lang en gelukkig … Met die gedachte start elke relatie. Maar niet in elke relatie houdt het sprookje ook stand. En wat dan?

Wie te maken krijgt met een relatie die eindigt, heeft een keuze. Vechten of accepteren. Strijd of overgave. Een keuze die ook gevolgen heeft voor anderen: kinderen, ouders, broers, zussen en collega’s bijvoorbeeld. En via social media kijken nog veel meer ogen mee.

De vraag is daarom of er nog een andere mogelijkheid is. Een uitweg, een ‘derde mogelijkheid’. Niet of-of maar en-en. Niet zwart-wit, maar een fijnzinnige kleurencombinatie. Met meer overzicht, wijsheid én het juiste gevoel.

Die mogelijkheid bestaat: mediation.

Met mediation kunnen partners die uit elkaar gaan krijgen wat ze willen en geven wat ze kunnen missen. Met behoud van de eigen kracht en waardigheid. De neutrale en onpartijdige mediator helpt om uit te vinden waar het écht om gaat. Waardoor de te verdelen spreekwoordelijke koek groter wordt. En dat is winst voor beide partners.

Het klinkt als een sprookje, maar met de Maatwerk mediator is dat haalbare realiteit. De Maatwerk mediator is deskundig en vaardig. En schept met een open geest en hart de ruimte die nodig is voor partners om snel, effectief en met behoud van gevoel en waardigheid afscheid van elkaar te nemen.

De Maatwerk Mediator helpt partners die hun relatie willen beëindigen iets te ontdekken wat je normaal alleen in sprookjes leest. Namelijk: de mogelijkheid om (toch) nog lang en gelukkig te leven. Met nieuwe mensen en nieuwe kansen. En met dank aan het verleden

Er is dus Maatwerk aan de winkel: voor als het allemaal precies moet passen.

Bob Heeren

Maatwerkmediator.nl